MODERN APPARTEMENT

Een modern appartement ontworpen voor een gezin met 3 kinderen (een jongens tweeling van 4 jaar en nog een jongere zoon van 2 jaar).

Wens was om een rustig interieur met samenhang en met neutrale kleuren en mooie materialen te maken en de inrichting modern minimalistisch te maken. De vraag was ook om zoveel gebruik te maken van de grote raampartijen om daarmee zoveel mogelijk licht binnen te laten komen.

De woonkamer / keuken is 1 grote ruimte geworden met ramen aan living kant en ramen / balkon aan keuken kant. Veel opbergruimte in de keuken, als ook in hal met een lange kastenwand. 
Drie ruime slaapkamers, badkamer en één studeerkamer gecentreerd in de woning en met licht via een Solartube op het dak.

Een modern appartement ontworpen met alle faciliteiten voor een gezin met kinderen.

RUSTIG INTERIEUR MET SAMENHANG 

Wil je dit ook? 

 

LATEN WE KENNIS MAKEN

Samen onderzoeken wat je aanspreekt, wat je smaak is, wat bij jou past en bij jouw leven? 
Door met elkaar in gesprek te gaan, ontstaat er inspiratie en start het creatieve proces en dit verwerk ik graag in een persoonlijk interieurontwerp.
In verschillende fases ontstaat jouw ideale interieur met mooie materialen en verrassende oplossingen. 
 

STIJLVOLLE KEUKEN

De wens was een praktische ruime leefkeuken te realiseren, waar er veel ruimte is om te koken met uitzicht naar de tuin. De hoge opstelling van de eettafel is ideaal om aan te eten of aan te zitten als er gekookt wordt. Blauwstaal is toegepast bij de vakkenkast. 

De opstelling is zo gemaakt, dat de koelkast op de kopse kant is geplaatst en daardoor altijd bereikbaar is, ook als er gekookt wordt.
De haard in keuken maakt dat het ook een lekker plekje is om te gaan lezen of te eten. 

PRAKTISCHE RUIME LEEFKEUKEN

Een fijne ruime stijlvolle leefkeuken van alle gemakken voorzien.

Wil je een sfeervolle keuken waar je heerlijk kunt koken, lekker kunt samenzitten en praktisch gecombineerd wordt met schoonheid. Laat mij jou helpen bij het invullen van deze droom. 
Maak de keuken een centraal punt in je interieur in perfecte combinatie met de woonkamer 
In verschillende fases ontstaat jouw ideale keuken met mooie materialen en verrassende oplossingen. 
 

LATEN WE KENNIS MAKEN

Is koken ook jouw passie? 

LUXE CHALET

Van 3D visualisatie naar realisatie.

Een strakke moderne keuken is gerealiseerd in een heerlijk ruim luxe chalet Schneerose in Wald im Pinzgau in de Zillertal Arena. 
Het chalet is gemoderniseerd met een PVC vloer en een nieuw design keuken. 
Door de opstelling te wijzigen en alleen een lang aanrechtblok te maken ontstaat er veel meer ruimte.

Een lichte witte keuken met donker natuurstenen blad geeft contrast. In de hoge zwarte kast zijn een grote koelkast en de oven geplaatst. Daar tegenover een ruime witte eettafel met typische Oostenrijkse hoekbank en draaibare design stoelen en een side table in zwart houtlook.

Naast het bestaande houten dak en de kozijnen is het chalet met warme beige tinten, zwart en wit aangepast. De zithoek is licht van kleur en ruim met veel zitplaatsen. Het chalet wordt ook verhuurd, toch zijn er veel accessoires wat de sfeer en gezelligheid ten goede komt.


Van 3D visualisatie naar realisatie.

Een strakke moderne keuken is gerealiseerd
in een heerlijk ruim luxe chalet Schneerose in
Wald im Pinzgau in de Zillertal Arena. 
Het chalet is gemoderniseerd met een PVC
vloer en een nieuw design keuken. 
Door de opstelling te wijzigen en alleen een
lang aanrechtblok te maken ontstaat er veel
meer ruimte.

Een lichte witte keuken met donker natuurstenen blad geeft contrast. In de hoge zwarte kast zijn een grote koelkast en de oven geplaatst. Daar tegenover een ruime witte eettafel met typische Oostenrijkse hoekbank en draaibare design stoelen en een side table in zwart houtlook. Naast het bestaande houten dak en de kozijnen is het chalet met warme beige tinten, zwart en wit aangepast. De zithoek is licht van kleur en ruim met veel zitplaatsen. Het chalet wordt ook verhuurd, toch zijn er veel accessoires wat de sfeer en gezelligheid ten goede komt.
STRAKKE MODERNE KEUKEN


Een luxe chalet met een strakke moderne keuken en een ruime sfeervolle woonverdieping met eet-, woonkamer en keuken en met behoud van karakteristieke Oostenrijkse elementen. (Slaapvertrekken op -1)


Wil je een moderne keuken in combinatie met warme materialen? Maar hoe gaat het er na een verbouwing uit zien?
Wil je dit alvast ervaren? Met behulp van een 3D tekening kun je alvast beleven hoe het gaat worden. hoe de afmetingen zijn, hoeveel loopruimte je hebt, welke zichtlijnen. 
Laat mij jou helpen bij het invullen van dit beeld. 

LATEN WE KENNIS MAKEN

Een moderne keuken voor jouw kookkunsten?

Paragraph

APPARTEMENT BENNEKOM

Op PARK ZUIDERENG in Bennekom wordt een
prachtig nieuw project gerealiseerd. 

Moderne appartementen, boswoningen en
appartementen in een gerenoveerde villa maken
onderdeel uit van dit project. 

Aan de rand van het bos in een groene omgeving wordt
dit appartement gebouwd.

Voor het appartement in het gebouw met moderne appartementen heb ik
een totaal ontwerp mogen maken voor het appartement op de eerste verdieping. 


 
 

MODERN IN BOSRIJKE OMGEVING

Ga je ook verhuizen naar een nieuwbouw project, benader dan zo vroeg mogelijk een interieurontwerper om mee te denken met de indeling en de inrichting. 

Heb je een nieuwbouw appartement of woning gekocht? En heb je nu vragen over de juiste indeling, de beste zichtlijnen en mooiste inrichting? Laat dat een totaal ontwerp maken?
Met 3D beelden krijg je goed inzicht in hoe het kan en gaat worden. Met 2 concepten om te kunnen kiezen en te vergelijken. Dit gaat je echt helpen. 
Laat mij jou helpen bij het invullen van dit 3D beeld. 

Nieuwbouw met 3D visualisatie!  

VOORBEELDEN ZIEN? 

We zijn vroeg in het traject begonnen met een inspiratie moodboard en 2 concepten
om de indeling te bepalen. Vandaar uit zijn de kastenkamer en de badkamer van plek geswitcht en is de werkkamer onderdeel van de living geworden die desgewenst gescheiden kan worden door een grote glaswand. 

De GO voor de start van de bouw is er nu en er wordt in maart 2024 gestart met de bouw. 
De keuken en de badkamer zijn uitgekozen en de aansluitingspunten zijn bekend.
Nu kunnen we verder gaan met het verder finaliseren van de inrichting


 
 

VRIJSTAAND HUIS DUIVEN

Een vrijstaand huis in Duiven werd door deze opdrachtgevers gekocht. Ze begonnen enthousiast aan de klus. Tot ze al snel vastliepen m.b.t de indeling, kleurgebruik en samenhang. De woonkamer is groot met aan de achterzijde ook nog een aparte werkkamer. De vraag was hoe gebruik je deze grote ruimte optimaal met meerdere plekken om te zitten?

Twee fauteuils welke al gekocht waren, moesten zeker een plek krijgen, daarnaast wilde de opdrachtgevers graag modern wit met kleur in huis. Het kleurgebruik moest samenhang creëren. Naast een mood board heb ik in 3D visualisatie twee concepten uitgewerkt, waarna we vervolgens op basis van de 2 concepten naar 1 ontwerp hebben toegewerkt.

De werkkamer werd bij de living betrokken, de wand er tussen ging eruit, als ook de deur naar de keuken. In het midden van de living werd een grote modulaire bank geplaatst, waarbij er enerzijds TV gekeken kan worden en anderzijds er een mooi zitje ontstond bij de open haard en bij de twee losstaande fauteuils.   
Aan de andere zijde kwam de eethoek die in het midden van de ruimte werd geplaatst met zicht naar de tuin. De open keuken zorgt voor verbinding naar de living.

MODERN WIT MET KLEUR

Dit vrijstaande huis in Duiven is inmiddels wit met kleur en grotendeels al aangepast aan de nieuwe ideeën en wensen. Binnenkort beelden van het eindresultaat. 

Bestaand huis nieuw maken...

Koop je een bestaand huis! En dan? Hoe ga je dan verder, hoe richt je dit in? Verander je de indeling? Gaan de muren eruit of blijven ze erin? Komt er een aanbouw? Of zitten de oplossingen juist binnen de bestaande muren?  
Een hoop vragen om te beantwoorden en welke met 3D visualisatie veel beter voor te stellen is. 
Een totaal plan met 2 concepten in 3D dat maak ik graag voor jou! 

LATEN WE KENNISMAKEN

JING & KEES-JAN PROJECT DUIVEN

Jing en Kees-Jan | Project Duiven |
Ander huis gekocht, enthousiast begonnen met het maken van ontwerpen voor de indeling en het kiezen van kleuren, maar na enkele dagen in een vacuüm terecht gekomen.

Bij Karin aangeklopt en gevraagd of zij ons kon helpen. Het besluit om Karin om hulp te vragen is een succes story geworden. We hebben onze wensen en uitdagingen kenbaar gemaakt, waarna Karin een ontwerp en kleurenpalet voor onze woonkamer, keuken en slaapkamers heeft gemaakt.

We hebben een uniek en volledig uitgewerkt 3D ontwerp ontvangen wat onze dromen heeft overtroffen. De ideeën van Karin geven onze woonkamer en andere ruimten een extra dimensie!! We zijn zeer tevreden over hoe Karin ons van advies heeft voorzien; een goede combinatie van luisteren naar onze wensen, inbreng van frisse / nieuwe ideeën, besluitvorming, en uitdagingen oplossen.

De uitvoering is nog in volle gang, maar de eerste contouren van Karin’s ontwerp worden zichtbaar!!!

REVIEW

PENTHOUSE

NICE VIEW AND SPACE

Op PARK ZUIDERENG in Bennekom wordt een prachtig nieuw project gerealiseerd. 

Appartementen in een gerenoveerde villa, moderne nieuwbouw appartementen en boswoningen maken onderdeel uit van dit project. 

Aan de rand van het bos in een groene omgeving wordt dit project gerealiseerd.

Voor het penthouse in de historische villa mag ik een totaal ontwerp maken. 

Super gaaf om hier aan bij te mogen werken en samen met de opdrachtgevers een mooi plan voor te maken. 
We starten de samenwerking vroeg in het traject zodat we de definitieve indeling in overleg met het bouwteam kunnen bepalen. 
 

HUIS APELDOORN

Voor een huis in Apeldoorn een nieuwe look en meubels? De plek is namelijk lekker om te wonen, maar de inrichting kan wel een upgrade gebruiken... Kun je met ons meedenken? Met die vraag kwamen de opdrachtgevers van deze woning in Apeldoorn bij mij.
Het stel had uiteenlopende ideeën over wat ze zouden willen en kwamen vooral met elkaar nog niet op 1 lijn ....

De achterwand en zijwand van de keuken was al in Petrol Blue geschilderd en de keuken was wit met een donker blad.
Een mood board met een kleurenpalet en 3D tekeningen, gaven nieuwe inzichten en van 2 concepten werd er uiteindelijk  1 ontwerp verder uitgewerkt. In dit ontwerp werd er aansluiting met de keuken gezocht. De wand aan de living zijde werd in hetzelfde Petrol Blue geschilderd en in de eethoek kwam deze kleur terug in de draaibare stoelen en de kussens van de meubelmaatwerk wandbank. De Deense ovale tafel in zwart houdt door de vorm het eetgedeelte ruimtelijk. Tegen de wand zijn leren wandtegels in de beige kleur geplaatst.

Bij de zithoek werd een maatwerk kast gemaakt met daar tegenover 2 losstaande banken, die tevens in een hoekopstelling kan worden geplaatst. Dat geeft flexibiliteit en een ruimtelijk gevoel. Daar tegenover werd een lekkere fauteuil geplaatst in stof met leer toegepast. 

In de hal werd een maatwerk garderobe kast geplaatst en een glazen deur naar de hal creeërt een mooie zichtlijn vanuit de voordeur naar de tuin

NIEUWE LOOK EN MEUBELS 

HERINRICHTEN.. EEN NIEUWE BELEVING

Wil je binnen dezelfde ruimte een hele andere sfeer creeren? De indeling wijzigen, nieuwe passende meubels kopen en de kleuren aanpassen? Vind je het spannend om dat alleen te doen en kun je wel wat hulp gebruiken. Laat mij je dan helpen. Door 3D visualisatie zie je hoe het gaat worden en kun je makkelijker keuzes maken.... 

EEN KEER AFSPREKEN?

BOYD & MIEKE
PROJECT APELDOORN

Boyd en Mieke | Project Apeldoorn |
We wilden onze woonkamer een make-over geven en hebben daar de hulp van Karin bij gevraagd.
Karin heeft ons bij de hand genomen en daarbij heeft ze goed naar onze wensen geluisterd.
Onze wensen en haar eigen unieke ideeën zijn samengebracht tot een mooi plan waar we heel blij mee zijn.
Heel fijn is dat alles is uitgewerkt in 3D tekeningen waardoor je een goed beeld krijgt hoe het er uiteindelijk uit gaat zien.
We zijn heel blij met haar inbreng, professionaliteit, nuchterheid en humor. 

REVIEW

KANTOOR BOUWBEDRIJF

In een grote hal met twee verdiepingen wordt kantoren van een bouwbedrijf gevestigd. De ruimte mag industrieel sfeervol zijn. Bij binnenkomst komt een grote industriële trap van hout en staal met een grote brede baan van een harde vloer cement vloer. Aan beide zijde van deze vloer volgt een baan met houtlook vloer, die langs de kantoren loopt. De kantine is het centrale punt van de ruimte. In het midden een groot keukenblok met daarvoor een verrijdbaar blok. Daarnaast verschillende ronde tafels met dezelfde stoelen per tafel en een hele grote picknick tafel met banken, waar veel medewerkers de lunch kunnen nuttigen. In de kantine zijn overal dezelfde lampen toegepast om eenheid en rust te creëren.

In de kantoren staan hoog-laag bureaus en liggen donkere tapijttegels. De room dividers met lichte hout boxen zorgen voor een mooie afscheiding en privacy tussen de bureaus. Het plafond in de kantoren is wit en in de middenruimte heeft deze een zwarte kleur voor een industriële look. Een warme gele kleur verbindt de donkere kleuren met het hout.  


Via de industriële trap kom je op de eerste verdieping, het trapgat is omringt met een stalen balustrade. Boven het trapgat mooi lichtinval door de raampartijen. De middenruimte met houtlook vloer wordt met hoge en lage tafels gebruikt om met projectteams meetings te kunnen hebben of er
even te kunnen werken. Ook hier aan beide zijden langs de lange kant en aan de achterzijde kantoren.

Hier hebben de kantoren lichte tapijttegels en de room dividers donkere houten boxen. Aan de zijkant een grote ruimte met technische apparaten
en een pantry in dezelfde kleuren als de keuken. Qua kleurgebruik is het vergelijkbaar met de begane grond, alleen de contrasten zijn tegengesteld gebracht. In het logo van het bedrijf komt zowel rood als geel terug, die kleuren zijn hier in warme tinten subtiel toegevoegd.   


INDUSTRIELE SFEERVOLLE RUIMTES

WERKPLEKKEN MET SFEER


Een fijne en praktische werkplek, privacy in elk kantoor, veel ruimte voor projectteam meetings, relaxen in de kantine dit alles komt mooi samen in dit bedrijfspand. 
Ook een bedrijfspand wat ingericht moet worden, wat ingedeeld moet worden? Laat het mij weten en ik kom graag langs om de mogelijkheden te bespreken


KENNISMAKEN? 

VACCINATIECENTRUM 

VACCINATIECENTRUM | Travel Clinic Oost

De vraag was om een werkplek te creëren prettig voor de medewerkers en uitnodigend voor de cliënten. Met een warme en kleurrijke uitstraling, heeft elke ruimte een eigen sfeer meegekregen. 

De ruimte heeft een nieuwe indeling gekregen met 2 spreekkamers en een algemene ruimte voor secretariaat / flex plek. 
De 3D visualisatie heeft de keuzes voor indeling, kleur en materiaal makkelijker gemaakt. De gekozen kleuren worden ook toegepast in de nieuwe branding van het centrum.

TRAVEL CLINIC OOST

Inmiddels is de nieuwe ruimte van het Vaccinatiecentrum in gebruik en wordt deze dag na dag met plezier gebruikt. 

VACCINATIECENTRUM
Travel Clinic Oost

VACCINATIECENTRUM | Travel Clinic Oost |
NIRA | designing interior life, Karin, luistert goed naar onze wensen in onze zoektocht naar een nieuwe uitstraling van ons bedrijf vaccinatiecentrum Travel Clinic Oost.

Ze heeft een prachtig plan gemaakt waar we mee uit de voeten konden. De begeleiding en de professionaliteit heeft ze hoog in 't vaandel staan.
Dat komt erg betrouwbaar over op ons zodat we ons project uit handen konden geven.

Frances

REVIEW

ATELIER ZEVENAAR

Een Atelier in Zevenaar aanpassen naar een moderne werkplek in de tuin. In deze stadstuin staat dit
prachtige schuurtje, vroeger een schildersatelier en wat nu nog wordt gebruikt voor klussen, de fietsen en zo... 

Het schuurtje wordt in het 3D ontwerp omgetoverd tot een atelier waar het heerlijk is om in te werken. De raampartijen laten veel licht binnen en is typerend voor deze ruimte met het schuin aflopende dak. Naast een fijne werkplek is er ruimte voor een zitje, een kleine pantry en een grote wandkast met zowel open vakken als gesloten delen. Op de vloer een cement vloer en als zonwering, lamellen om het zonlicht wat te kunnen filteren. 
Dit is een lekkere plek om in te werken. Het kleurgebruik is licht met zachte warme beige tinten met houtaccenten. Het geheel straalt rust uit.

Achter het atelier is een buitenkeuken gecreërd en met een lamellen dak erop is dit tevens een lekkere schaduwplek. 

 

Een Atelier in Zevenaar aanpassen naar een moderne werkplek in de tuin.
In deze stadstuin staat dit prachtige schuurtje, vroeger een schildersatelier en wat nu nog wordt gebruikt voor klussen, de fietsen en zo... 

Het schuurtje wordt in het 3D ontwerp omgetoverd tot een atelier waar het heerlijk is om in te werken. De raampartijen laten veel licht binnen en is typerend voor deze ruimte met het schuin aflopende dak. Naast een fijne werkplek is er ruimte voor een zitje, een kleine pantry en een grote wandkast met zowel open vakken als gesloten delen. Op de vloer een cement vloer en als zonwering, lamellen om het zonlicht wat te kunnen filteren. 
Dit is een lekkere plek om in te werken. Het kleurgebruik is licht met zachte warme beige tinten met houtaccenten. Het geheel straalt rust uit.

Achter het atelier is een buitenkeuken gecreërd en met een lamellen dak erop is dit tevens een lekkere schaduwplek. 

 

MODERNE WERKPLEK IN DE TUIN

BADKAMER MET TWIST

Badkamer met twist. Hier kunnen je badderen in een natuurlijke omgeving. In deze badkamer is het bad in het  midden van de ruimte geplaatst en achter de wand met de moeraseik bevinden zich resp. de douche en het toilet. 

Naast de bruine kleur van de moeraseik, zijn de kleuren wit en gemêleerd taupe toegepast. 

Het geheel geeft een warme en uitnodigende sfeer. 

BADDEREN IN EEN NATUURLIJKE OMGEVING

TINY HOUSE

Buiten wonen met een dak boven je hoofd in dit Tiny House.
Van twee zeecontainers werd één Tiny House gemaakt. 
Samen hebben ze bijna 28 vierkante meter vloer-oppervlakte en 66 kubieke meter inhoud. 

Dit Tiny House staat in een bosrijke omgeving en heeft veel raampartijen om optimaal te kunnen genieten van de natuur.

Naast entree en garderobe, een keuken en living in de ene container en slaapkamer, badkamer en werkplek in de andere container. Zowel in de keuken als in slaapkamer hebben we ook nog een grote kastenwand kunnen plaatsen.  

Voor het ultieme gevoel van buiten is er tevens een fijne grote buitenruimte gecreërd! 


BUITEN WONEN MET EEN DAK BOVEN JE HOOFD

EIGENTIJDSE DESIGN KEUKEN

Een eigentijdse design
keuken in een vrijstaand
nieuw-bouwhuis, ruim en
praktisch ingericht. Deze
keuken is uitgevoerd in
bruin gehard glas
(kastdeuren) gecombineerd
met een stoer RVS werkblad
en eiken bar met krukken.

Een uitnodigende plek om
aan te zitten tijdens het
ontbijt, het koken of om
even aan te werken. 

De keuken is van alle gemakken voorzien. 

Op de overloop een mooie lange zichtlijn en een snapshot van de badkamer.

RUIM EN PRAKTISCH

VERZENDEN

Nieuwsgierig naar wat NIRA voor jou kan betekenen?

Heb je een vraag, of wil je meer informatie of een afspraak maken voor een intakegesprek? Contact me dan. 

Stuur me een berichtje via onderstaand formulier. 

Karin Driessen

CONTACT

NIRA | designing interior life

Frans Halsstraat 1 | 6901 DC Zevenaar

E: info@nirainterior.com 

T: +31 6 53 441 639

© 2022 | NIRA | designing interior life

Algemene voorwaarden

Privacy & Cookie beleid 

KVK | 88300714 

BTW nr | 004589023B11